:: Untuk Info Kelas, sila lihat di ruangan side bar kanan ::

Monday, January 24, 2011

:: Order 13 kotak 4 cavity dan lollies utk birthday anak ::

Kalini order datangnye dari kak meg, my x-opismate..kak meg order 13 kotak 4 cavity dengan tema kaler pink biru..coklat ni semua adalah utk birthday celebration anaknya, dan akan diberikan kepada cikgu2 kat skolah anak nye nnt..




selain itu, kak meg jugak order 40 batang lollychoc, mcm2 design ada..yang ni utk diberikan kepada kawan2 anak nye nnt.. :)

hope cikgu2 dan kawan2 anak kak meg suke dengan coklat nye eh..lupe pulak nak tnye nama anak kak meg tu..anyway, happy birthday ye.. :)

9 comments:

uetoAya said...

kreatifnya

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

:) meh la join kelas..

uetoAya said...

jauhnya..org promote blog ain jela kat kwn2, kot dorg berminat ngan coklat n etc..hope ain berjaya..amin

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

ohh..xpe..nnt balik semenanjung, kalau nak join, contact la ain eh..thanks so much eh ila.. :)

uetoAya said...

insyallah ada rezeki org bwk mak mertua org skali..dia suka bende2 cmni

me220784 said...

kak 1 berapa? saya nak order 40 pcs

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

yang mana 1 tu ye? yg dlm kotak 4cavity tu ke? yg tu, kalau coklat gred A, rm6.50..kalau 40kotak, sy boleh bagi rm 5.80, kalau coklat gred B, rm5.50..sy boleh bagi rm4.80 satu kotak..

me220784 said...

bukan yang lollychoc tu

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

oo..yg lollychoc tu garden theme..satu tu rm1.50..kalau daisy & bear rm1.30..email saya utk diskaun ye.. ain.rusli@gmail.com