:: Untuk Info Kelas, sila lihat di ruangan side bar kanan ::

Monday, January 31, 2011

:: 1st Anniversary celebration with chocolates from My Chocs For You! ::

Tahniah untuk Siti, my ofismate, di atas ulangtahun perkahwinan bersama suami tercinta pada 22/1 yang lepas..Siti telah mengorder 35 cavity couverture chocolate untuk makan2 bersama hubbye die..

design & colour adalah request drpd siti..

harap siti puas hati dengan coklat kami..Happy Anniversary utk siti, semoga dipanjangkan jodoh dan dimurahkan rezeki utk timang baby..nnt bila2 boleh la order lagi ye! :)

9 comments:

Nelsama Itsygo said...

ain, nicenya..brp RM nih?agak2 klu org tempah,cair x smpi sini???

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

nnt i email u la ye ila..hehehe..insyaAllah tak cair.. :)

Nelsama Itsygo said...

tq ain..hihihih..klu boleh nak utk valentine n anniversary..

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

ok, ain dah mesej kat fb..nnt check ye.. :)

Nelsama Itsygo said...

org dh cek tp sbb 5zal ada sbelah nnt x suprise..ahahaha

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

ha'ah..sibuk je mamat tu ye..nnt kalau nak order, sms ain eh..ade kasik no phone kat fb tu..takut takde line internet je kat kampung nnt

Nelsama Itsygo said...

ok ain..tqvm..hihihih..eh ain dh benti keje ke skang?lm nk tnye, hr ni br t'tanya

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

ok..
benti keje? uisk..takdelah..masih keje..bisnes ni part time aje..huhu..

Nelsama Itsygo said...

ooo igt ain benti keje..x pnt ke wat 2 keje?