:: Untuk Info Kelas, sila lihat di ruangan side bar kanan ::

Tuesday, February 22, 2011

:: Coklat birthday 24 cavity buat sahabat tersayang.. ::

Salam semua..
Sorry dah lama tak update blog ni..banyak yang nak diupdatekan actually, tapi sy agak bz lately..xpe, yg tu nnt kita cerita kemudian.. :)

yang ni, order daripada husna, USM Penang, buat sahabatnye Fima yang tinggal di UiTM Dungun..husna request coklat kaler hijau, dan design die serahkan pada saya untuk decorate..dan ini lah hasilnya.. :)



alhamdulillah, coklat nye selamat sampai ke tangan fima..semoga fima dan husna puas hati dengan coklatnya ye..terima kasih banyak for your order ye husna..lain kali order lagi ye! :)

3 comments:

husna said...

tqsm sis,sgt brpuas hati..fima kte SEDAP SAANGATT!! :)

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

welkam..welkam..alhamdulillah..
seb baik fima suke kan?hehehe..
thanks ye husna, order ngan akak..lenkali order lagi eh.. :)

la.dolce.amira said...

da order for the 2nd time..;)