:: Untuk Info Kelas, sila lihat di ruangan side bar kanan ::

Tuesday, November 16, 2010

:: 100 boxes of 2 praline chocs in gold box ::

Skang ni musim orang kawin kan? makanye, mereka2 yang bisnes coklat ni pun sedikit sebanyak mesara tempiasnye..termasuklah kami kat sini..order kali ni datangnye daripada Ejan, seorang peqawai Kastam yang telah mengorder 100 kotak gold berisi 2 coklat praline dalam setiap kotak utk perkahwinan adiknya nnt..temanye adalah hijau muda..harap berpuas hati..nnt utk majlis Ejan pulak, boleh la order ngan kami lagi ye.. thanks! :)

ready for delivery..

2 comments:

akmafaizal said...

2 singgit ke ni? hehe :P

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

akmafaizal, yang ni kalau beli lebih 100 sy boleh bagi RM1.30 satu kotak - 2 biji.. kalau yang singgit 2 biji tu, boleh tgk kat Budget Corner.. :)